Palvelut

Neuvonta, sparraus

On hyödyllistä, että löytyy keskustelukumppani, jonka kanssa voi vaihtaa ajatuksia. Toimimme yrityksen ulkopuolisena asiantuntijana auttaen uusien näkökulmien avaamisessa ja varmistamalla suunniteltujen kehittämistoimenpiteiden läpiviennin.

Liiketoiminnan kehittämisen suunnittelu ja resurssien hankinta

Liiketoiminnan tavoitteet ohjaavat myös kehittämistoimintaa. Mitkä ovat oikeat keinot ja toimenpiteet tavoitteisiin pääsemiseksi?  Olemme mukana tarvittavan käytännönläheisen liiketoiminnan toteuttamissuunnitelman tekemisessä.

Etsimme sopivimmat ja osuvimmat kehittämisen asiantuntijat yksityisten ja julkisten palveluntarjoajien joukosta oli sitten kyse kouluttajista, konsulteista tai muista tarvittavista palveluista.

Autamme liiketoiminnan kehittämisen rahoituksen hakemisessa. Mikä rahoitusvaihtoehto on sopiva juuri teidän yritykselle ja miten kannattaisi menetellä? Tarjoamme asiantuntemusta vaihtoehdoksi sattumanvaraiselle eri rahoitusvaihtoehtojen hakuammunnalle.

Konsultointi

Toimimme konsulttina sekä pienissä että vaativimmissa hankkeissa. Asiakastoimeksiantomme liittyvät tyypillisesti uuden liiketoiminnan käynnistämiseen tai olemassa olevan liiketoiminnan uudistamiseen, uuden tuotteen tai palvelun kehittämiseen ja kaupallistamiseen.

kaavio1.jpg