Kehittämiskonsultointi auttaa ennakoimaan tapahtumia ja varmistaa tavoitteellisen, kannattavan ja kasvavan liiketoiminnan.

Yrityksen kehittäminen on tärkeä osa koko yrityksen toimintaa. Kehitystyö rakentaa yrityksen kilpailukykyä ja tätä myötä kannattavuutta, kasvua ja jatkuvuutta.

Malli jatkuvalle kehittämiselle

Kehitystyön tulee olla jatkuvaa toimintaa, jolle on olemassa oma käytännönläheinen suunnitelma. Suunnitelma kuvaa mm. mihin suuntaan ollaan menossa, mitä kehitysideoita on, mitkä ovat tärkeimpiä kehityskohteita, millä aikataululla asioita viedään eteenpäin, mitä resursseja tarvitaan ja mistä niitä hankitaan ja miten asioiden edistymistä seurataan?

Autamme organisaatioida seuraavissa asioissa

Kannattavuuden parantaminen

Kasvun toimenpiteet

Rahoituksen hakeminen

Palvelu- ja tuotekehitys

Autamme yrityksiä tuote- ja palvelukehityksessä sekä kasvuhankkeiden suunnittelussa ja seurannassa. Olemme mukana suunnitelmien tekemisestä aina toimenpiteiden käytäntöön viemiseen asti. Solenoidilla on kokemus yli 500 yrityksen kehittämiskonsultoinnista. Olemme auttaneet 400 yritystä kehittämisen rahoituksen hakemisessa julkiselta sektorilta (mm. Business Finland, ELY-keskukset, Finnvera) sekä myös olleet mukana yksityisen rahoituksen hakuprosessissa.

Miten pääsee alkuun ja vauhtiin?

Olemme tehneet muutamia helposi käytettäviä ja hyödyllisiä työkaluja, jotka auttavat alkuun pääsemissä. Yrityksen kehittämisen ABC on tiivis opastus siihen, mitä asioita liiketoiminnnakehittämisessä ainakin tulisi ottaa huomioon. Strategiakartta on ymmärrettävä ja tehokas työkalu, joka auttaa kuvaamaan keinot liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseksi.

Strategiakartta-konsultointi on puolen päivän kestoinen palvelu, jonka lopputuloksena saat yrityksellesi selkeä, visuaalisen kuvauksen olennaisimmista kehityskohteista ja niiden tärkeysasteesta. Voit myös heti ottaa yhteyttä varaamalla alla olevasta kalenterista lyhyen palaverin, jossa saat heti hyödyllistä lisätietoa kehitystyön eteenpäin viemiseksi. Toki voit myös ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Laitetaan yhdessä kehitystyö alkuun, vauhtiin ja maaliin!